MHP SARIÇAMLI KADINLAR ARI GİBİ!..

MHP Sarıçam Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltıya Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma başta olmak üzere kalabalık bir çoğunluk katıldı.
Bu haber 2017-12-11 13:37:43 eklenmiş ve 950 kez görüntülenmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Kadın Kolları’nın organize ettiği kahvaltı büyük ilgi gördü. Başkan Özlem Kocatürk’ün evsahipliğinde düzenlenen kahvaltıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve belediye bürokratlarının yanısıra MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili kadın katıldı.

MHP’nin Türkiye’nin çimentosu olduğunu dile getiren Sarıçam İlçe Başkanı Kızılelma, iç ve dış sorunlara kısaca değinerek, partisinin başta Sarıçam olmak üzere Adana’da da artan katılımlarla birlikte giderek güçlendiğini, yapılacak yerel seçimlerden de zaferle çıkacaklarını söyledi.

Kızılelma, “Partimiz Sarıçam Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltıya iştirakinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada gördüğümüz manzara, partimizin her an seçim yapılacakmış gibi hazır olduğunu göstermektedir. Kadınlarımızın fedakarlığı, özverisi ve mücadele azminin düzeyinin de göstergesidir. Son günlerde halkımızın partimize olan ilgi ve katılımları da giderek artmaktadır” dedi.

MHP’li kadınların gücünün inkar edilemeyeceğini, her bir Asena’nın ‘Önce ülkem ve milletim’ diyerek özveriyle çalıştığını, MHP sancağını daima yüksek tuttuğunu belirten Kızılelma, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MHP bu ülkenin çimentosudur. İçinde bulunduğumuz coğrafya yangın yerine dönmüş durumda. Ülkemiz üzerinde hain emeller besleyen şer odakları, bin türlü senaryo peşinde. Ancak Ülkücü Harekat her tür provakasyonu boşa çıkaracak, uygulanmak istenen senaryoları bozacak güç ve kararlılıktadır. Partimizin her ferdi, kadını-erkeğiyle sıkılmış yumruk gibi kenetlenmiş durumdadır” diye konuştu.

MHP Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Özlem Kocatürk de yaptığı konuşmada, Kadın Kolları olarak Sarıçam’da sokak sokak dolaştıklarını, girdikleri her evde sevgi ve ilgiyle karşılandıklarını söyledi.

Türk Kadını’nın gerek Milli Mücadelede ve gerekse de çalışma hayatında çok önemli görevler üstlendiğini, büyük fedakarlıklar sergilediğini söyleyen Kocatürk, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk Kadınının hakettiği değeri kazanması için Avrupa’dan bile önce seçme ve seçilme hakkı tanımıştır. Türk Kadını, vatanı ve milleti uğruna her türlü fedakarlığı yapmış, vatanı için ölümü göze almıştır. Onlarca Türk kadını tarihe isimlerini altın harflerle yazdırmıştır.

Sarıçamlı kadınlar olarak bizler de üstlendiğimiz tarihi misyona uygun olarak, önce vatanım ve milletim ülküsünden hareketle, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınların hayatın her alanında erkeğinin yanında her türlü zorluğun üstesinden gelecek şekilde çalışıp, ülkesine katkı koyacağına inanıyoruz.

 

Gittiğimiz her evde partimizin görüşlerini dile getirerek, yapılacak seçimlerde MHP’nin başta Sarıçam olmak üzere her yerde başarılı olması için çalışmalarımızı gece-gündüz demeden sürdürüyoruz. Bize bu çalışmalarımızda destek olan MHP Sarıçam İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Kızılelma ve Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ ile diğer yöneticilerimize de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi