AHMET BÜYÜKGÖÇER VE OĞLU ÖLDÜRÜLDÜ!..

Adana'da hastane otoparkında silahlı saldırıya uğrayan Ahmet Büyükgöçer ve oğlu Ozan öldü. Aynı olayda 1 kişi de yaralandı. İki saldırgan aranıyor...
Bu haber 2018-11-16 12:37:55 eklenmiş ve 1869 kez görüntülenmiştir.

Olay, Yüreğir ilçesi  Şehir Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi. İddiaya göre,hasta ziyaretine giden otel ve kız öğrenci yurdunun sahipleri Ahmet Büyükgöçer ile oğlu Ozan Büyükgöçer acil önünde karşılaştıkları akrabalarıyla para meselesi yüzünden tartıştı. Küfürleşmeninde yaşandığı tartışmada kimliği belirsiz 2 kişi silahla baba-oğlun üzerine kurşun yağdırdı. Olayda baba Ahmet Büyükgöçer ağır yaralanırken başından vurulan oğlu Ozan Büyükgöçer olay yerinde hayatını kaybetti. Baba Ahmet Büyükgöçer'de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

OLAY YERİNDE 21 BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay mahallinde bulunan İsmail İ. de ise açılan ateş sonrasında bacağından hafif yaralandı. Hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hastanede çevresinde yoğun güvenlik önlemi alınırken olay yeri inceleme polisleri yaptığı çalışmada 21 adet boş kovan buldu. Olayı gerçekleştiren kişiler ise otomobilleriyle hızla olay yerinden kaçtı. Olayın haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Yakınları hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken kaçan eli silahlı iki saldırganları yakalamaya çalışıyor. Baba-oğulun cenazeleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer YAŞAM haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi