YEŞİLÇAM'DA BİR YILDIZ DAHA KAYDI!..

Türkiye'nin en önemli tiyatro sanatçılarından Ferhan Şensoy yaşamını yitirdi. Şensoy, 2 Temmuz'da iç kanama nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. İşte ayrıntılar...
Bu haber 2021-08-31 11:10:40 eklenmiş ve 243 kez görüntülenmiştir.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti.  70 yaşındaki Şensoy bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyordu.  2 Temmuz’da iç kanama nedeniyle hastaneye yatırılan Şensoy’un saat 02.30 sıralarında kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybetti.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

İstanbul Tıp Fakültesi’nden yapılan açıklamada, ” Uzun süredir kalp-damar hastalıkları ve metabolik hastalıklarla ilgili farklı hastanelerde tedavi gören, ülkemizde yetişen en önemli tiyatroculardan olan, meddahlık geleneğinin simgesi kavuğu 30 yıla yakın süre taşıma onuruna sahip Ferhan Şensoy dün gece sabaha karşı İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle vefat etmiştir. Tüm sanatseverlere ve ailesine baş sağlığı ve sabır dileriz.” denildi.

ORTAOYUNCULAR: “DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ” 

Ferhan Şensoy tarafından kurulan tiyatro grubu Ortaoyuncular’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun” denildi.

DERYA BAYKAL: USTAMI, KIZLARIMIN BABASINI KAYBETTİK

Şensoy’un iki kızının annesi Derya Baykal da sosyal medya hesabından “Ustamı, kızlarımın babasını kaybettik. Çok üzgünüz” açıklamasını yaptı.

“BABAM UÇTU GÖKLERE” 

Babasını kaybeden Müjgan Ferhan Şensoy, “Babam uçtu göklere…” mesajını paylaştı. Derya Şensoy ise, “Çok ama çok üzgünüm. Seni çok seviyorum babacığım” sözleriyle acısını dile getirdi.

 

 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer YAŞAM haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi