ADANALI BAŞKANLARA CEZA YAĞMURU!..

Yaklaşık 200 sanıklı Aziz İhsan Aktaş davasında İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi kararını açıkladı. Mahkeme Zeydan Karalar, Oya Tekin ve Kadir Aydar'a ceza yağdırdı.
Bu haber 2026-08-24 18:01:05 eklenmiş ve 92 kez görüntülenmiştir.

Yaklaşık 200 sanıklı Aziz İhsan Aktaş davasında İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi kararını açıkladı.

Buna göre Seyhan Belediye Başkanı OYA Tekin rüşvet almaktan 10  yıl hapse mahkum oldu. Cezası 8 yıl 4 aya düşürüldü.

Ceyhan Belediye başkanı Kadir Aydar ise yine rüşvet almaktan 7 yıl hapse mahkum edildi.; cezası beş yıl onaya düşürüldü. 

Zeydan KARALAR ise 6yıl 3 aya mahkum edildi. 

Dava kapsamında görevlerinden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ile Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, Oya Tekin'in eşi Celal Tekin ve Erhan Daka tutuklu bulunuyordu. 

Davada Rıza Akpolat, hakkında 234 yıla kadar, Ahmet Özer hakkında 2 yıla kadar, diğer belediye başkanları hakkında ise 12 yıla kadar hapis cezası talep ediliyordu. 

 

ETİKETLER : yayginmedya.com Ramazan Yaygın
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer POLİS ADLİYE haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi