Anasayfa
Geri Dön

BİNLERCE VATANDAŞ MAĞDUR OLMASIN!

Adana’dan Tarsus ve Mersin’e, Mersin’den yine Tarsus ve Adana’ya başta işçiler ve öğrenciler olmak üzere günde binlerce kişi ulaşımda tren kullanıyor. Tren seferleri 22 Nisan’da kesilecek ve 2 yıl kapalı kalacak. Sorun büyük!

 

YAYGINMEDYA-  Adanalı ve Mersinli başta işçiler ve öğrenciler olmak üzere binlerce vatandaşın ulaşım aracı olarak kullandığı tren seferleri 22 Nisan’da kapanacak ve 2 yıl gibi uzun bir süre hizmete açılamayacak.

GÖZLER KARALAR VE SEÇER’DE!

Yüksek standartlı demiryolu inşaatı nedeniyle 2 yıl tren seferlerinin durdurulacak haberi binlerce işçi, öğrenci ve vatandaşların paniklemesine yol açarken şimdi tüm gözler Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e çevrildi.

“ULAŞIM İÇİN PROTOKOL YAPILMALI”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden tekrar seçilen Başkan Zeydan Karalar ve Başkan Vahap Seçer’in, çok yakın bir zamanda had safhaya ulaşacak ulaşım sorunu için çözüm bulması gerektiğini vurgulayan binlerce işçi, öğrenci ve vatandaşlar, “Tren seferlerinin iptali bizleri işimizden edebilecek, öğretimimizden alıkoyacak ve aramızda binlerce kişi büyük bir mağduriyet yaşayacaktır. Zeydan Karalar ve Vahap Seçer Başkanımız aralarında bir protokol yaparak Adana-Mersin arasına otobüs seferleri koymalı ve mağduriyetimizi önlemelidir. İki şehrimiz arasında sefer yapan minibüsler bu sayıyı karşılayamaz. Başkanlarımızdan bu konuda acil çözüm talep ediyoruz” diye çağrıda bulundular.

 

 

Günün Diğer Haberleri