
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında bugün saat 19:00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını noktaladı ve maç saatini beklemeye başladı.
Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Şahin nezaretinde gerçekleşen antrenmanda turuncu-beyazlı takım ter antrenmanı yaptı. Saat 17:30’da başlayan antrenman 50 dakika sürdü.
Bu antrenmanla 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda bugün saat 19:00’da başlayacak Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor, Osman Yereşen Tesisleri’nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.
Adanaspor, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni andı
Adanaspor, Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla antrenmanda Türk bayrağı açarak kutladı.
Turuncu-beyazlılar, Çanakkale Zaferi'nin 102. yılını anmak için antrenmandan önce tüm takım ve teknik heyet Türk bayraklı fotoğraf çektirdi.
Karşılaşmayı Bülent Yıldırım Yönetecek
Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Bülent Yıldırım yönetirken yardımcılıklarını ise Ankara bölgesinden Asım Yusuf Öz ve Bursa bölgesinden Hakan Yemişken yapacak. beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan mücadelenin dördüncü hakemi ise İzmir bölgesinden Hakan Ceylan olacak.
|
|