Adanalı Sporcular Madalyaya Doymuyor!..

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adanalı spor kulüplerinin geçen hafta değişik illerde gerçekleştirilen ve bir çok dalda müsabakalara katılıp madalya alan sporcuları ayrı ayrı kabul ederek makamında kutladı.
Bu haber 2017-04-03 14:00:20 eklenmiş ve 923 kez görüntülenmiştir.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adanalı spor kulüplerinin geçen hafta değişik illerde gerçekleştirilen müsabakalara katılan Tekvando, Karate, Muay Thai, Satranç ve Jimnastik dallarında madalya alan sporcuları ayrı ayrı kabul ederek makamında kutladı. Ataşbak, sporcuların çeşitli illerde düzenlenen müsabakalara katılarak Adana'yı en güzel şekilde temsil ettiği kaydedilerek, "Sporcularımız, çok önemli başarılara imza atmışlardır. Gittikleri her müsabakadan kupa ve madalyalarla dönerek bizleri gururlandıran sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda Tekvandoda 17 Altın 15 Gümüş, 39 Bronz, Muay Thaide 5 Altın 9 Gümüş 6 Bronz, Karatede 3 Altın 4 Gümüş 1 Bronz, Satrançta 1 Altın 1 Gümüş Jimnastikte ise 5 Gümüş madalya aldılar.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer SPOR haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi