Şimşek'te Hedef, Yeni Malatya!..

TFF 1. Lig’in 32. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor çalışmalarını teknik patronu Tekin İncebaldır yönetiminde sürdürüyor.
Bu haber 2017-05-06 19:46:48 eklenmiş ve 907 kez görüntülenmiştir.

TFF 1. Lig’in 32. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor çalışmalarını sürdürüyor. Mavi-Lacivertli takımın teknik patronu Tekin İncebaldır yönetiminde, Aytaç Durak Tesisleri’nde yapılan çalışmalar ısınma hareketleriyle başladı.
Daha sonra Boluspor maçında oynayan futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise dar alanda mini kalelerle maç yaptı.
Sakatlıkları süren Onur, Raspopovic ile Boluspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Göksu çalışmalara katılmazken, yine deplasmandaki maçta burnuna darbe alan Alican’ın doktorlar tarafından yapılan kontrolünde çatlak olduğu açıklandı. Tecrübeli oyuncu tedbir amaçlı antrenmana çıkmazken, oynamasına herhangi bir engel olmadığı belirtildi.
Teknik Direktör Tekin İncebaldır, Yeni Malatyaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve taraftarlardan bu önemli maçta kendilerini sonuna kadar desteklemelerini istedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer SPOR haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi