KILIÇ GİTTİ, ARIN GÖREVE!..

Başkan Bayram Akgül ile görüşen Adanaspor teknik Direktörü Kemal Kılıç, görevinden istifa etti. Kılıç'ın istifasıyla 1. liğdeki teknik direktör sayısı 13 oldu ve yeni bir rekor kırıldı.
Bu haber 2017-12-04 16:08:23 eklenmiş ve 1014 kez görüntülenmiştir.

Adanaspor'da alınan Boluspor yenilgisinin ardından teknik direktör Kemal Kılıç, görevinden istifa etti. Konuyla ilgili Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile görüşen, Kemal Kılıçın Adanaspor ile yolları ayrıldı.

Öte yandan; Turuncu Beyazlı takımda bugün antrenman yapılmadığı, yaşanacak değişikliğinin ardından, Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın'ın A Takımı hafta sonunda oynanacak olan Elazığspor karşılaşmasına hazırlayacağı öğrenildi.

 Kemal Kılıç yönetiminde Adanaspor çıktığı 14 karşılaşmada; 6 galibiyet, 3 beraberlik ile  5 mağlubiyet elde ederken 21 puanla 5. sırada yer aldı.

Kemal Kılıç'ın istifasıyla 1. liğdeki teknik direktör sayısı 13 oldu ve yeni bir rekor kırıldı.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer SPOR haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi