BU HAYAT DİZİ OLUR!..

17 yaşında kaçırarak evlendiği eşini "aldattığı" gerekçesiyle öldürdü... Ceza indirimi aldı... Hapisten kaçtı ama yakayı yeniden ele verdi!..
Bu haber 2018-02-11 15:51:12 eklenmiş ve 834 kez görüntülenmiştir.

Adana'da 17 yaşında kaçırarak evlendiği eşini 12 yıl sonra kendisini aldattığını ileri sürerek öldürdükten sonra iyi hal indirimi alıp 25 yıl 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılan koca, 11 yıldır yattığı cezaevinden hastaneye geldiği sırada kaçtı. Bir evde saklandığı belirlenen firari, polis tarafından yakalandı.

17 YAŞINDAYKEN KAÇIRARAK EVLENDİ

19 Temmuz 2007 tarihinde gece saat 01.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi 10 Sokak 17 numaralı evde klima tamirciliği yapan Süleyman Ariç (42), 17 yaşındayken kaçırıp evlendiği ancak bir süre sonra anlaşamadığı için boşanıp, baba evine giden eşi Fadime Yılmaz (29) ile 'çocuklarımız ortada kalmasın' düşüncesiyle iki odalı bir ev kiralayıp, birlikte yaşamaya başladı.

Ancak 11 yaşında Mehmet ve 6 yaşında Miraç adında iki çocukları olan çift arasındaki geçimsizlik bir türlü sona ermedi.

ALKOLLÜ EVE GELİP KARISINI, ÖLDÜRDÜ

Çocuklarından biri anneannesinde diğeri babaannesinde kalan Süleyman Ariç, olay günü eve alkollü geldi. İddiaya göre, Fadime Yılmaz, eve kocasından önce bir erkeğin geldiğini, onu sevdiğini ve ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine çılgına dönen Ariç, mutfaktan aldığı bıçakla eşini kalbinden bıçakladı.

KENDİSİ POLİS VE AMBULANSI ARADI

Genç kadın, evden çıkmak isterken giriş kapısının yanına yığıldı. Pişman olan Ariç, 155 Polis İmdat Servisi'ni arayıp eşini bıçakladığını söyledi. Ariç ayrıca 112 Acil servisi de arayarak ambulans istedi. Eve gelen polis elinde suç aleti bıçakla bulduğu Ariç'i gözaltına aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde olay yerinde öldüğü anlaşılan Yılmaz, toprağa verildi.

"EŞİM BENİ ALDATTI" DEDİ İYİ HAL İNDİRİMİ ALDI

Ariç ise polis tarafından yakalanıp tutuklanarak cezaevine kondu. Ariç, 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ömür boyu hapis istemiyle yargılanmaya başlandı. 14 Kasım 2008 yılında karar duruşmasında mahkemede yaptığı savunmasında öfkesine yenik düştüğünü belirtip, "Fadime ile boşanmamıza rağmen birlikte yaşamaya devam ediyorduk. Olay günü kardeşimi Almanya'ya uğurladıktan sonra eve döndüm. Evden bir erkeğin çıktığını gördüm.

"PİŞMANIM"

Eşime sorduğumda 'dostum' dedi. Öfkeme yenik düşüp bıçakladım. Kendime geldiğimde eşim kanlar içindeydi. Ambulans çağırdım. Pişmanım" diyen Arıç'a mahkeme iyi hal uygulayarak cezasını 25 yıl 3 ay 22 güne indirdi. Daha önce Kürkçüler Cezaevi'nde yatan Ariç hükmün kesinleşmesi üzerine Niğde Kapalı Cezaevi'ne nakledildi

HASTA BAHANESİYLE EVDEN KAÇTI

11 yıldır cezaevinde bulunan Ariç, 31 Ocak 2018 tarihinde cezaevi yönetimine hasta olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ariç, cezaevinden hastaneye götürüldü. Ariç hastaneye geldiği sırada jandarmanın elinden kaçarak kayıplara karıştı. Ariç'in kaçması üzerine 81 ilin emniyet müdürlüklerine firar hükümlü olduğu bilgisi ulaştı.

EMNİYET HER YERDE ONU ARADI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri hükümlünün cinayeti Adana'da işlediği için buraya gelmiş olabileceğini değerlendirdi. Polis bir süre Ariç'in izini sürdü. Yapılan çalışmalarda Ariç'in Belediyeevleri Mahallesi'nde olduğu belirlendi.

11 GÜN SONRA YAKALANDI

Polis eve yaptığı baskında, hükümlüyü firar ettikten 11 gün sonra yakaladı. Emniyete getirilen hükümlü işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak Niğde Cezaevi'ne gönderildi.

CEZAEVİ GİRARİSİ DAHA GAZLA KAÇAMADI

Öte yandan Adana'da uyuşturucu suçundan 6 yıl hapis cezası hükümlüsüyken cezaevinden kaçan Metehan Ören yakalandı.
Çukurova Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu'na bağlı polis ekipleri, Adana Açık Cezaevi'nden geçen ay firar eden, 'Uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak veya kabul etmek' suçundan 5 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve cezası kesinleşen Metehan Ören'in yakalanması için çalışma başlattı.
Saklandığı evde yakalanan Ören, emniyetteki ve adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer POLİS ADLİYE haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi