DEFİNECİLER KISKIVRAK!..

Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlenen operasyonda 263 adet sikke ve tarihi obje ele geçirildi. İşte ayrıntılar...
Bu haber 2018-11-08 13:23:50 eklenmiş ve 632 kez görüntülenmiştir.

Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlenen operasyonda 263 adet sikke ve tarihi obje ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kültür ve tabiat varlığı kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; Kozan ilçesine bağlı Gaziköy Mahallesi'nde İ.T. isimli şahsın evinde tarihi eser niteliğinde olan kültür ve tabiat varlığı bulundurduğunun belirlenmesi üzerine adli makamlardan araam kararı alınarak operasyon düzenlendi.
Şüphelinin evinde yapılan aramada kültür ve tabiat varlığı kapsamında olan 180 adet sikke, 85 adet obje ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili İ.T. gözaltına alındı.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer YEREL haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi