KUMPASLA GELEN ÖLÜM!..

Adana'da cinsel ilişki vaadiyle tuzak kurulan 55 yaşındaki çiftçi Bekir Ö., 17 yaşındaki kız ile buluştuğu eve baskın yapan çete üyelerinin tehdidi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi!..
Bu haber 2018-11-08 13:45:34 eklenmiş ve 635 kez görüntülenmiştir.

Adana'da, 55 yaşındaki çiftçinin başkasına ait evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 2'si serbest bırakıldı.
Alınan bilgiye göre, Bekir Ö'nün 28 Ekim'de merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde başkasına ait 12. kattaki apartman dairesinde ihbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince ölü halde bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

17 YAŞINDAKİ KIZLA BULUŞMAK İÇİN MESAJLAŞTIĞI TESPİT EDİLDİ

Soruşturma kapsamında araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hayatını kaybeden çiftçi Bekir Ö'nün cep telefonundan 17 yaşındaki Y.K. ile buluşmak için mesajlaştığını tespit etti. Bunun üzerine şüpheli Y.K. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olayla bağlantısı olduğu gerekçesiyle evi kiralayan Hayriye E. ile Doğan B, Emin Ö. ve Cihat E. de yakalandı.

Yapılan detaylı inceleme sonucu, şüphelilerin Y.K'ye Bekir Ö'nün telefon numarasını vererek arkadaşlık kurup Hayriye E'nin kiraladığı eve çağırmasını istediği öğrenildi.

55 YAŞINDAKİ ÇİFTÇİ KALP KİRİZ GEÇİRDİ

Şüphelilerin, Y.K'nin bu teklifi kabul etmemesi üzerine ailesine zarar vermekle tehdit ettikleri, bu nedenle genç kızın isteklerini kabul edip Bekir Ö. ile görüşmeye başladığı öne sürüldü. Daha sonra Y.K'nin Bekir Ö. ile buluşup birlikte eve gittikleri, burada saklanan diğer şüphelilerin bir anda ortaya çıkıp genç kızın ailesi olduklarını söyleyerek şantajla parasını almaya çalıştıkları ve bu sırada Bekir Ö'nün kalp krizi geçirdiği iddia edildi.

Bekir Ö'nün hareketsiz kalması üzerine de şüphelilerin evden ayrılıp başkasının adına kayıtlı cep telefonu hattından durumu sağlık ekiplerine bildirdikleri ileri sürüldü.

5 ŞÜPHELİDEN 3'Ü TUTUKLANDI

Şüpheliler Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan şüphelilerden Y.K. adli kontrol şartıyla, Hayriye E. ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı, Doğan B, Emin Ö. ve Cihat E. ise tutuklandı.

ETİKETLER : adana yaygınmedya
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer POLİS ADLİYE haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi