
ADANA- Seyhan Belediyespor Hentbol Takımı’nın 19 yaşındaki sporcusu Doğukan Sarısoy, Akdeniz Oyunları Milli Takım kampına davet edildi.
BAŞKAN AKAY SPOR DOSTU
Seyhan Belediyespor sporun birçok branşında başarılı sonuçların altına imza atarken, Başkan Akif Kemal Akay’ın gençleri spora teşvik etmesi ve büyük destek vermesi spor kamuoyunda takdir topluyor. Başkan Akay, Milli Takım kampına davet edilen genç sporcusu Doğukan Sarısoy’a başarılar diledi.
BAŞARININ MİMARLARI; ÜNEY-ÜNAL VE CAN
Seyhan Belediyespor’un aldığı başarılarda büyük pay sahibi olan Spor Müdürü Gökhan Üney, Kulüp Başkanı Levent Ünal ve Hentbol Takımı Hocası Gürçin Can, 19 yaşındaki sporcuları Doğukan Sarısoy’un bu başarısından dolayı gurur duyduklarını belirterek başarı temennilerini sundular.
GÜRÇİN HOCA’DAN SONRA BİR İLK
Seyhan Belediyespor Hentbol Takımı’nın hocası Gürçin Can, sporcusu Doğukan Sarısoy’un Milli Takım kampına davet edilmesinin tesadüf olmadığını belirterek, “Adana’dan Milli takım kampına son olarak ben davet almıştım. Şu anda sporcum Doğukan benden sonra Milli Takım’a davet edilen ilk isim oldu. Bu olay benim için ayrı bir gururdur. Bizim takımda oynayan sporcuların tamamı Adanalı gençlerden oluşuyor. Bu gençlerimizin başarıları Adana kamuoyunda da takdir görüyor. Doğukan’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” diye duygularını dile getirdi.
|
|