HASMINI EVİNİN BALKONUNDAN VURMUŞ!..

Adana'da tükürükten çıkan kavgadan dolayı eski milli atleti öldürdüğü öne sürülen zanlı tutuklanırken, hasmını evinin balkonundan tüfekle vurduğu öğrenildi.
Bu haber 2022-07-05 13:28:48 eklenmiş ve 293 kez görüntülenmiştir.
Adana'da tükürükten çıkan kavgadan dolayı eski milli atleti öldürdüğü öne sürülen zanlı tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın 2'nci katında yaşayan Ahmet Pekyen (66) ve ailesi ile sürekli balkondan çöp attığı öne sürülen üst kat komşusu Lokman Demirezer (26) arasında husumet başladı. 3 Temmuz akşamı balkona çıkan Demirezer, iddiaya göre, apartmana giren Onur Pekyen'in (26) başına tükürdü. İkili arasında başlayan tartışma, Ahmet Pekyen'in araya girmesiyle sonlandı. Demirezer'in tartışma sırasında "Sizi öldüreceğim" diyerek Pekyen ailesini tehdit ettiği öne sürüldü.
Dün saat 07.00 sıralarında yeniden balkona çıkan Demirezer, elektrik teknisyeni Onur Pekyen'in işten dönüş saatini beklemeye başladı. Baba Ahmet Pekyen ise oğlunun yeni bir kavgaya karışmaması için apartmanın önüne gitti. Bu sırada Demirezer, evdeki ruhsatlı av tüfeğiyle balkondan ateş açtı. Silahtan çıkan saçmalar, Pekyen'in omuz ve boyun bölgesine isabet etti. Ağır yaralanan Pekyen, çağırılan ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise şüpheli Lokman Demirezer'i, evinde, olayda kullandığı av tüfeğiyle birlikte gözaltına aldı. Emniyete götürülen Lokman Demirezer'in, sabah saatlerinde komşularıyla konuşmak için aşağı ineceğini söylediği, annesi N.D.'nin ise yeni bir kavganın yaşanmaması için evin kapısını kilitlediği ortaya çıktı.
Cinayet şüphelisi Demirezer'in, Bosna Hersek'te Mimarlık Fakültesi'nden mezun olduğu, denklik başvurusu yaptığı öğrenildi. Demirezer ifadesinde, "Olaydan bir gün önce çıkan kavgada bana küfrettiler. Gece boyunca bunu kafama taktım. Sabah konuşmak için aşağı inecektim ancak annem kapıyı kilitledi. Tüfekle balkona çıkınca Ahmet'i görüp, ateş ettim" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Lokman Demirezer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer POLİS ADLİYE haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi