"YENİ BİR SAYFA AÇALIM KAZANAN 'ATO' OLSUN"

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı iş insanı Mehmet Şahbaz, Beyaz Liste için 46 Meslek Komitesine çağrı yaptı. Şahbaz "Ticaretin önünü açacak her sektöre destek olacağız.” dedi.
Bu haber 2022-10-06 10:51:46 eklenmiş ve 906 kez görüntülenmiştir.

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı iş insanı Mehmet Şahbaz, 8 Ekim Cumartesi günü Meslek Komitesi ve Meclis üyelerinin belirlenmesiyle başlayacak seçimler öncesi yaptığı açıklamada, birlik, beraberlik için aday olduğunu belirterek tüm üyeleri oy vermeye çağırdı.

Hayvancılık sektöründe Türkiye’nin 3’üncü büyük besi çiftliği, beyaz eşya sektöründe 32 ili kapsayan uluslararası marka distribütörlüğü ve plastik sektöründe faaliyet gösteren Şahbazlar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahbaz, profesyonel iş hayatındaki başarı hikayesini ATO’da tekrarlamayı hedeflediğini belirterek, “Elde ettiğim deneyimlerimi üyelerimizin menfaati doğrultusunda değerlendirmek için arkadaşlarımızla yola çıktık” dedi.

"TÜM SEKTÖRLERİN SESİ OLACAĞIZ"
8 Ekim'de başlayacak ATO seçimleri için çalışmalarını sürdüren Şahbazlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahbaz, “Adana’nın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş gerçek bir Adanalıyım. Bütün yatırımlarımız Adana’da. Bunlardan kazandığımızı yine yatırımlara çeviriyoruz. Göreve geldiğimizde tüm sektörlerin sesi olacağız. Bir sektörü diğerinden ayırt etmeyeceğiz. Kentimize değer katacak, gelişimine ivme kazandıracak, ticaretin önünü açacak her sektöre destek olacağız.” dedi.

‘BEYAZ’ LİSTEYE ÇAĞRI

ATO seçimlerinin demokratik bir havada geçmesini ve kazananın ATO olmasını dilediğini belirterek şöyle devam etti:

“Biz Adana’ya borçluyuz ve hizmet ile borcumuzu ödemek istiyoruz. Tek aşkımız Adana” Hizmet için gönül sevdası ve ATO’nun vizyonunu daha yukarı çekmek, üyelerinin ticareti haklarını korumak,
oluşturulacak profesyonel çalışma arkadaşlarımızla  tüm üyelerimizin ihtiyaç duyduğu konularda destek olmak,sektörel kümeleştirmeyi sağlamak önemli hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Tüm üyelerimizin ATO seçimlerine katılımı sadece seçimler için değil ,Adana Ticaret Odasının geleceğine katkı koymak,46 Meslek Komitesinde ‘Beyaz’ oy pusulasında bulunan listelere destek vererek yeni ve ‘BEYAZ’ bir sayfa açmaya davet ediyoruz." 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer Duyuru haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi