SICAKLARDAN KAÇIŞ YOK!..

Adana’da Ekim ayı gelmesine rağmen sıcaklıklar düşmüyor. Meteoroloji’nin 5 günlük tahmin raporuna göre kentte yağış beklenmezken, gündüz sıcaklıkları 30 derecenin üzerinde seyretmeye devam edecek.
Bu haber 2025-10-02 14:13:51 eklenmiş ve 36 kez görüntülenmiştir.

Bu gün 32 dereceyi görecek olan Adana’da Cuma günü de tablo değişmeyecek. Hafta sonu ise termometreler 35-36 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji verilerine göre nem oranı yüzde 70’lerin üzerine tırmansa da yağış ihtimali bulunmuyor.

Geçmiş yılların ekim ayı ortalamalarıyla karşılaştırıldığında bu sıcaklıkların mevsim normallerinin oldukça üzerinde olduğu dikkat çekiyor. 1991-2020 verilerine göre ekim ayının ilk haftasında ortalama en yüksek sıcaklık 30 derece civarındayken, bu yıl 35 derecelere ulaşması bekleniyor.

Uzmanlar, sıcak havaların en az bir hafta daha etkisini sürdürebileceğini belirtiyor. Adanalılar, yazı aratmayan günleri ekim ayında da yaşamaya devam edecek.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer YAŞAM haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi