ÜNLÜ JET AKP'Lİ İSMİN ÇIKTI!..

Ekrem İmamoğlu’yla ilişkilendirilmeye çalışılan özel jetin AKP’ye yakın iş insanı Veysel Demirci’ye ait olduğu ortaya çıktı. Yaşananların ardından Ziver Air’in internet sitesine erişim kapatıldı.
Bu haber 2026-01-17 13:26:16 eklenmiş ve 473 kez görüntülenmiştir.

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile ilişkilendirilmeye çalışılan ancak AKP’ye yakın iş insanı Veysel Demirci’ye ait olduğu ortaya çıkan özel jet tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı.

halktv.com.tr'de yer alan habere göre; uçağın sahibi olan Ziver Holding bünyesindeki Ziver Air’in internet sitesine erişim, olayın kamuoyuna yansımasının ardından kapatıldı.

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ UÇAK

Geçtiğimiz günlerde bazı medya organlarında, uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında gündeme gelen bir özel jetin Ekrem İmamoğlu tarafından kullanıldığı iddia edilmişti. Savcılık ifadelerine dayandırılan haberlerde, uçakta yasa dışı partiler düzenlendiği öne sürülmüş ve konu İBB davası ile ilişkilendirilmeye çalışılmıştı.

SAHİBİ AKP'Lİ ÇIKTI

Yapılan incelemeler sonucunda, iddialara konu olan TC-VED kuyruk numaralı Bombardier CRJ-850 tipi jetin Ziver Holding iştiraki Ziver Air’e ait olduğu belgelendi. Şirketin sahibi Veysel Demirci’nin, 2015 ve 2022 yıllarında AKP’den Elazığ milletvekili aday adayı olduğu ve kamu kurumlarından yüksek bedelli ihaleler aldığı ortaya çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Demirci, "Ben koyu Reisçiyim, CHP'ye kiraya vermedim, vermezler" ifadelerini kullanarak uçağın İmamoğlu ile ilgisi olmadığını doğrulamıştı.

SİTEYE ERİŞİM KESİLDİ

Uçağın gerçek sahibinin ortaya çıkması ve Veysel Demirci’nin açıklamalarının basında yer almasının hemen ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Ziver Holding’e bağlı havacılık şirketi Ziver Air’in, söz konusu uçağın da kiralama hizmetinin sunulduğu kurumsal internet sitesi kapatıldı. Siteye girmek isteyen kullanıcılar erişim sağlayamadı.

"İmamoğlu'nun jeti" denilen jetin gerçek sahibi AKP'ye yakın iş adamı Veysel Demirci, TGRT Haber'de iddialara yanıt verdi.

Soru: Uçakta cinsel ilişkiye girilebilecek özel bir bölme var mı?

Demirci: Benim uçağımda hiçbir özel bölme yok.

Soru: Uçakta uyuşturucu kullanılabilir mi?

Demirci: Siz uçağa binerken hangi kontrollerden geçiyorsanız, özel jete binerken de aynı kontrollerden geçilir. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Ben kendi uçağıma, kendi silahımı sokamıyorum.

Soru: Bu uçakla İngiltere'ye bavul bavul para götürüldüğü doğru mu?

Demirci: Bu iddiaları medyadan duyuyorum, şaşırıyorum. Nasıl olacak anlamıyorum. İmkanı yok. Hadi buradan götürdünüz, İngiltere'ye nasıl sokacaksınız?

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer SİYASET haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi