FIRTINA AĞAÇLARI KÖKÜNDEN SÖKTÜ!..

Adana’da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından başlayan kuvvetli rüzgâr özellikle Seyhan ve Çukurova ilçelerinde büyük hasara yol açtı.
Bu haber 2026-02-18 12:00:16 eklenmiş ve 92 kez görüntülenmiştir.

Şiddetli fırtına nedeniyle bazı büyük ağaçlar köklerinden sökülerek park halindeki araçların üzerine devrildi. Olay yerine hızla belediye ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, hasar gören araçlarda maddi zarar oluştu.

Yetkililer, sağanak yağışın ve kuvvetli rüzgârın öğle saatlerine kadar etkisini sürdürebileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle ağaç altlarına ve açık alanlara park edilen araçlardan uzak durulması istendi.

 

 
ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Okumak İsterseniz -Diğer YAŞAM haberleri

Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir Adim Group Haber Yazılımını Nasıl Buldunuz?
Fena Değil
Güzel
İdare eder
Kötü
Çok kötü

© Copyright 2017 Yaygın Medya. Tüm hakları saklıdır. Bu yazılım Www.BirAdımGroup.com Turan KAYĞUSUZ Tarafından Editlenmiştir.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi