
Spor toto Süper Lig’de istediği sonuçları bir türlü alamayan Adanaspor’un üzerindeki karabulutlar dağılmıyor. Gaziantep yenilgisiyle başlayan olumsuzluklar Osmanlıspor yenilgisi ve son olarak Alanyaspor yenilgisiyle devam etti.
Adanaspor bu sonuçlarla 17 puanda kalırken son sıralardan kurtulamadı. Bundan sonrası için takım kötü gidişe ‘dur’ diyecek mi merak konusu. Ancak bir gerçek var ki, turuncu-beyazlıları iyi günler beklemiyor.
Alanyaspor’a 4-1 gibi farklı sonuçla yenilen Adanaspor’da Teknik Direktör Levent Şahin, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadı. Reaksiyon göstermeliydik.”dedi.
Levent Şahin,”Alanyaspor’u tebrik ediyorum. Bazı risk aldığımız anlarda rakibin golleri geldi. Oyunun kırılma anlarını iyi değerlendiremedik. Rakibin özellikle üçüncü golünden sonra gardımız düştü. Artık bu maçı unutup Konya maçına odaklanmalıyız. “dedi.
|
|